Home

beursstand


Beursstand kopen

Koop je een beursstand bij Pincdesign dan ben je zeker van een beursstand die bezoekers prikkelt en uitdaagt om binnen te komen. Natuurlijk geheel in de stijl die past bij jouw onderneming.

En na de beurs kun je (een deel van) jouw stand gebruiken ter promotie. In de showroom of op kantoor bijvoorbeeld. Wanneer je kiest voor het kopen van een beursstand kies je voor volledige ontwerpvrijheid en natuurlijk kun je deze stand keer op keer gebruiken. Dat maakt kopen een stuk voordeliger én doeltreffender dan huren!

Koop je een beursstand bij Pincdesign dan.. 

Maak je gegarandeerd een onuitwisbare indruk

Reken je op full-service: beursinrichting van a tot z

Heb je altijd één aanspreekpunt

Ben je zeker van flexibele en betaalbare partij

Krijg je te maken met een aanpakker. Handen uit de mouwen! n a tot z

Beursstand inrichten

Een beursstand bestaat uit meer dan een aantal wanden en een goed verhaal. Denk aan displays, een (mobiele) balie of tafel, brochurehouders enzovoort.

Pincdesign helpt je jouw beursstand zo in te richten dat elke voorbijganger naar binnen wil.
We wekken nieuwsgierigheid, prikkelen en overtuigen. En we zorgen ervoor dat jouw beursstand flexibel is in te richten. Want de ene beurs is de andere niet. Wil je meer zien? Hier vind je een greep uit onze beursstand ontwerpen.

Waar we vooral op letten bij het inrichten van een beursstand?

Ook al zijn we een ervaren partij, voor ons is het inrichten van de beursstand geen abc’tje.
Iedere klant krijgt onze onverdeelde aandacht. Onze ambitie is het leveren van het meest spraakmakende beursstand ontwerp van de beurs waaraan je deelneemt.
Want wij houden er ook van om op te vallen

Unieke vormgeving en materiaalkeuze

Het optimaal benutten van de ruimte (verdieping!)

Goede zichtbaarheid, ook vanaf de andere kant van de hal

Goede verlichting van de beursstand

Beursstand ontwerpen

Het ontwerp van jouw beursstand begint met een goed gesprek. We willen alles weten over jouw bedrijf, de producten, de visie, de doelgroep en jullie ambitie. Wil je een beursstand kopen waarmee je diverse beurzen bezoekt? Dan gaan we voor een modulaire opbouw, zodat je je stand kunt aanpassen aan de betreffende locatie. Dan maak je op beurs 1 gebruik van drie buitenwanden en een statafel en op beurs 2 neem je alleen de achterwand en de balie mee.
We denken graag mee in flexibele oplossingen.

Het ontwerp van jouw beursstand wordt pas écht indrukwekkend met de juiste branding. Pincdesign zorgt voor een geweldige vormgeving. En dan gaan we verder dan het beursstand ontwerp. Ook het foldermateriaal en de give-aways verdienen de nodige aandacht. Met een eenduidige krachtige uitstraling zorgen we voor optimaal resultaat van jouw beursdeelname. Vergeet je niet jouw klanten te informeren? Dat kan via een persoonlijk bericht, maar natuurlijk deel je ook beursinformatie via social media. Wij leveren de graphics! En verder maken we natuurlijk het vloer- en belichtingsplan, tekenen we elektra, wateraansluiting en ophangpunten voor audiovisuele apparatuur in het ontwerp van de beursstand en bepalen we op welke plek de branding het best tot zijn recht komt. Wil je een popcornmachine in jouw beurstand?
Of een informerende animatiefilm? Ook dat realiseren we graag.

Beursinrichting – facilitair

Goed, je hebt een waanzinnige beursstand met een geweldig ontwerp. Je deelt toffe give-aways uit en jouw brochuremateriaal is om je vingers bij af te likken. En dan willen jouw bezoekers koffie. Regelen we! Want ook de facilitaire kant van beursinrichting is aan ons besteed.

We realiseren een compacte keukengelegenheid (want we gebruiken de vierkante meters zo optimaal mogelijk) waar je koffie kunt zetten, een broodje kunt smeren en spullen kunt opbergen. Beursinrichting van a tot z, voor minder doen we het niet!

Met Pincdesign maak je indruk

We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef. We bouwen naar het juiste beeld.
In het inrichten van een beursstand, in interieurontwerp en in projectinrichting.
Onze eigenaar Hilda Bosma is al 15 jaar werkzaam in de wereld van interieur en expo en ook onze medewerkers hebben ruim ervaring. Best bijzonder voor zo’n jong team! We zijn een flexibele partij die weet hoe je jouw stempel kunt drukken op de markt waarin je wilt scoren.
Dat doen we namelijk zelf ook. Met Pincdesign maak je indruk.

Zowel de RAI als de Jaarbeurs kennen we inmiddels op ons duimpje. En ook internationaal timmeren we aardig aan de weg. We ontwerpen beursstands voor Nederlandse partijen die deelnemen aan beurzen in het buitenland, maar ook voor buitenlandse partijen die kennis hebben gemaakt met onze creativiteit. Heb jij ook verregaande ambities? Ook over de grens zijn wij jouw partij. Met dezelfde creativiteit, service en ondersteuning. Paspoorten gereed?
We gaan ervoor!