Home

expo


Standbouwer

Ga je voor een stand waar iedere bezoeker naartoe getrokken wordt? Pincdesign is
de standbouwer die verder gaat waar anderen stoppen. Eigenlijk is niets te gek.
Dat betekent overigens niet dat onze stands altijd over de top zijn.

Soms is het de eenvoud die het meeste indruk maakt. Het betekent wel dat we geen
detail ongemoeid laten. Juist vanwege deze details staan we altijd in nauw contact
met de standbouwer die onze stand ontwerpen in onze eigen werkplaats realiseert.
Zo zijn onze klanten zeker van een stand waar iedere mond van open valt: wow.

Wat standbouwer Pincdesign bijzonder maakt?

Gegarandeerd een onuitwisbare indruk

Full-service: standbouw van a tot z

Altijd één aanspreekpunt

Flexibel en betaalbaar

Hands-on: we houden van aanpakken

Stand design

Tijdens ons eerste gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wat is het doel van de beursdeelname? Wat moet het stand design uitstralen? Wie is jouw doelgroep?
Ga je de stand vaker gebruiken? Wat is de ruimte die we kunnen benutten?

De uitkomst van dit gesprek is de basis voor een eerste concept waarin we de vierkante
meters in ruimtelijke schetsen uitwerken. En ook de branding nemen we volledig voor onze rekening: we adviseren over de totale branding van de stand, zorgen voor een waanzinnige vormgeving en zijn nauw betrokken bij de realisatie.

Zo krijgt jouw stand de gewenste look! Naast de grafische aspecten van de standuitvoering zorgen we ook voor het foldermateriaal
en de give-aways. We laten in het stand design en in de uitvoering geen aspect ongemoeid. 

Stand ontwerp

Na het verwerken van eventuele feedback zorgen we voor het finale stand ontwerp. We maken het vloer- en belichtingsplan, tekenen elektra, wateraansluiting en ophangpunten voor audiovisuele apparatuur in het stand ontwerp en bepalen op welke plek de branding het best tot zijn recht komt.

Na jouw goedkeuring op het finale stand ontwerp gaan onze standbouwers aan de slag in onze eigen werkplaats. Onze standbouwers hebben een schat aan ervaring en zijn net zo op details gefocust zijn als wij.

Zodra de beurs begint leveren wij de stand compleet op. Wil je een grijpmachine in jouw stand? Regelen we! Net als de animatie die je gedurende de deelname wilt afspelen.

Stand inrichten – de faciliteiten

Nooit vergeten: de juiste inrichting van jouw stand. Hoe prachtig het stand design ook is, het valt in het niet als je niet in de juiste faciliteiten voorziet. Daarom geeft Pincdesign ook voldoende aandacht aan deze kant van de stand inrichting.

We zorgen voor catering, toegang tot het wifi-kanaal, bloemen, badges en parkeerkaarten.
En wat betreft het informeren van jouw klanten geven we je graag een duwtje in de rug, want jouw klanten… dat zijn de eerste ambassadeurs. Stel ze via een persoonlijk bericht op de hoogte en ondersteun deze berichtgeving met social media. Het ontwerp hiervoor maken we natuurlijk graag voor je!

Welk standbouwbedrijf?

Ben je op zoek naar een modulaire stand opgebouwd uit elementen van standaard afmetingen of ga je voor maatwerk? Past een standaard stand ontwerp bij jouw doelstellingen of wil je echt alles uit jouw beursdeelname halen?

Pincdesign is het standbouwbedrijf waar alles kan. Welke keuze je ook maakt, we vertalen de kracht van jouw bedrijf in de looks van de beursstand. Zoals we al zeiden, wij gaan voor wow.

Wij houden altijd rekening met de volgende punten in het stand ontwerp:


de open deur: de stand moet er verzorgd uitzien.

Zorg voor een stand design dat aansluit op jouw huisstijl

Zorg voor opbergmogelijkheden (jassen, promotiemateriaal, enz)

Kies voor een realiseerbaar stand design

Zorg ervoor dat je ook van afstand opvalt (signing boven de stand)

Met Pincdesign maak je indruk

We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef. We bouwen naar het juiste beeld. In stand design, in interieurontwerp en in projectinrichting. Onze eigenaar Hilda Bosma is al 15 jaar werkzaam in de wereld van interieur en expo en ook onze medewerkers hebben ruim ervaring. Best bijzonder voor zo’n jong team!

We zijn een flexibele partij die weet hoe je jouw stempel kunt drukken op de markt waarin je wilt scoren. Dat doen we namelijk zelf ook. Met Pincdesign maak je indruk. Zowel de RAI als de Jaarbeurs kennen we inmiddels op ons duimpje. En ook internationaal timmeren we aardig aan de weg.

We realiseren standbouw voor Nederlandse partijen die deelnemen aan beurzen in het buitenland, maar ook voor buitenlandse partijen die kennis hebben gemaakt met onze creativiteit. Heb jij ook verregaande ambities? Ook over de grens zijn wij jouw partij. Met dezelfde creativiteit, service en ondersteuning. Paspoorten gereed? We gaan ervoor!

Tot slot

Standbouwer Pincdesign zorgt ervoor dat er wat te beleven is op jouw stand, zodat jouw bezoekers zowel geïnformeerd als geanimeerd worden.

We helpen je tevens graag bij:


Het in kaart brengen van de beursdoelen

Het maken van de begroting (stand, personeel, facilitair, marketing)

Het vormgeven aan een beursactie

Het ontwerpen van beursgericht reclamemateriaal

De evaluatie

Heb je vragen over standbouw? Zin om kennis te maken?