Home

decorbouw


Decorbouwer

Organiseer je binnenkort een event of neem je deel aan een beurs? Met een stand van decorbouwer Pincdesign val je op! Onze creatieve geest, de 15 jaar ervaring en onze drive om de beste te willen zijn zorgen voor een stand waar iedereen naartoe wil. Een die perfect aansluit op jouw huisstijl én op de behoefte van het publiek. Geloof het of niet, er zijn heel wat bedrijven die zonder meetbaar doel deelnemen aan een beurs. Met een goede stand- of decorbouwer komt dit niet voor. Pincdesign helpt je graag bij:

·       het in kaart brengen van de beursdoelen
·       het maken van de begroting (stand, personeel, facilitair, marketing)
·       het vormgeven aan een beursactie
·       het ontwerpen van beursgericht reclamemateriaal
·       en niet te vergeten: de evaluatie, van decorbouw tot deelname

En we zorgen voor realisatie van een waanzinnige stand. Daar zijn we tenslotte decorbouwer voor. De mogelijkheden in decorbouw zijn ongekend. We gaan de hoogte in, kiezen voor opvallende visuals of zorgen juist voor een heel ingetogen design zodat jouw stand opvalt tussen de concurrenten met schreeuwerige stands. Een beursstand bestaat uit meer dan een aantal wanden en een leuke visual. Ook aan displays, een (mobiele) balie of tafel, brochurehouders en overig meubilair moet worden gedacht. Decorbouwer Pincdesign regelt het.

Met Pincdesign maak je indruk

We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef. We bouwen decors voor beursdeelname en maken geweldige interieurontwerpen. Onze eigenaar Hilda Bosma is al 15 jaar werkzaam in de wereld van interieur en expo en ook onze medewerkers hebben ruim ervaring. Best bijzonder voor zo’n jong team! We zijn een flexibele partij die weet hoe je jouw stempel kunt drukken op de markt waarin je wilt scoren. Dat doen we namelijk zelf ook. Met decorbouwer Pincdesign maak je indruk.

Zowel de RAI als de Jaarbeurs kennen we inmiddels op ons duimpje. En ook internationaal timmeren we aardig aan de weg. We ontwerpen decors voor Nederlandse partijen die deelnemen aan beurzen in het buitenland, maar ook voor buitenlandse partijen die kennis hebben gemaakt met onze creativiteit. Heb jij verregaande ambities? Ook over de grens zijn wij jouw partij. Met dezelfde creativiteit, service en ondersteuning. Paspoorten gereed? We gaan ervoor!

Decor bouwen


Voordat we een waanzinnig decor gaan bouwen gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek.
Wat zijn jouw wensen? Wil je de stand vaker gebruiken? Wat zijn de afmetingen van de beurslocatie? Pas wanneer onze nieuwsgierigheid getemd is tekenen we de eerste ontwerpen.

We komen met een voorstel waarin zowel creativiteit als toepasbaarheid hun plek hebben.
Je krijgt dus een gaaf decor ontwerp waarin de realiteit niet uit het oog is verloren. Bij het bouwen van decors en stands zijn we zuinig met materiaal zonder aan stevigheid in te boeten.

We streven naar maximale kwaliteit binnen het beschikbare budget. En de afwerking is altijd perfect. Bij het bouwen van een decor gaat kwaliteit boven alles.

Wat Pincdesign anders maakt dan de gemiddelde decorbouwer? 

Met stip op één: we zijn gek op stand- en decorbouw

We halen voor iedere klant het onderste uit de kan

We gaan altijd voor het wow-effect

We leveren full-service: decorbouw van a tot z

Je hebt één aanspreekpunt

We zijn flexibel en betaalbaar

We houden van aanpakken

We rusten niet voordat we een waanzinnig decor ontwerp hebben gerealiseerd