Home

systeemstand


Wat is systeemstandbouw?

Een systeemstand, ook wel modulaire stand genoemd, is zo opgebouwd dat je het zonder gereedschap kunt opbouwen en weer afbreken. Ook de wanden, vloer en aankleding - denk aan communicatiemiddelen - van de stand zijn zonder al teveel moeite aan de systeemstand toe te voegen. Met een modulaire stand ben je flexibel, duurzaam en zó klaar. Ideaal dus voor partijen die regelmatig deelnemen aan beurzen.

Pincdesign heeft ervoor gekozen samen te werken met Aluvision. Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstands, ledwanden, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

Aluvision heeft productie-eenheden in Europa en de Verenigde Staten. Hun oplossingen bestaan uit een gezonde mix van elegantie, efficiëntie, rentabiliteit en duurzaamheid. De samenwerking met deze leverancier van professionele systeemwanden zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. In kwaliteit, in diversiteit en in snelheid.

Systeemstand saai? Echt niet!

Ook modulaire stands worden waanzinnig met de touch van Pincdesign. Soms gaan we voor een compleet-over-de-top ontwerp en een andere keer gaan we voor eenvoud (zeker wanneer de concurrentie bezoekers met schreeuwerige ontwerpen probeert te lokken).

De mogelijkheden in systeemstands zijn net zo uitgebreid als in maatwerk standbouw. Wil je de hoogte in? Regelen we! Liever opvallen met een bijzondere opstelling? Check! En met de juiste branding creëren we voor interesse bij elke beursbezoeker.

We realiseren waanzinnige visuals, een aantrekkelijke brochure en gave give-aways. En ook de facilitaire zaken nemen we desgewenst voor onze rekening.

Waarom kiezen voor een modulaire stand?

De modulaire stands van Pincdesign zijn geschikt voor diverse toepassingen. Natuurlijk zijn ze perfect voor beursdeelname, maar ze doen ook doeltreffend dienst als display of als toevoeging aan het interieur. En zoals de naam al aangeeft: de modulaire opbouw zorgt voor ongekende flexibiliteit. Je past de systeemstand in een handomdraai aan elke stand oppervlakte aan. De voordelen van systeemstands op een rij:

Herbruikbaar

Flexibel

Duurzaam

Makkelijk aan te passen

Snel op te bouwen

Kostenbesparend

Gemakkelijk te vervoeren

Hoe werkt dit systeem?

Een modulaire stand is eigenlijk een bouwpakket. En dat bouwpakket moet in elke samenstelling op iedere beurs en op ieder evenement optimaal dienst doen. Dat betekent dat de boodschap duidelijk moet worden weergegeven. Pincdesign weet een flexibel systeem zo in te richten dat je zelfs met de minimale opbouwvariant van de modulaire stand indruk maakt op elke voorbijganger. Ons bouwpakket, en dat geldt voor elke modulaire stand die de werkplaats van Pincdesign verlaat, is eenvoudig te monteren en demonteren. En de bijgeleverde instructie maakt het nóg makkelijker! Modulaire stands zijn bijzonder ruimtebesparend, zeker in vergelijking met maatwerk stands, dus de kosten voor opslag blijven hiermee beperkt.

Pincdesign is een ervaren partij, maar het inrichten van de perfecte (modulaire) beursstand is voor ons absoluut geen abc’tje. Iedere klant krijgt onze onverdeelde aandacht. Onze ambitie is het leveren van het meest spraakmakende stand ontwerp van de beurs waaraan je deelneemt. Of je nu kiest voor een modulaire stand, maatwerk of een combinatie. Want net als jij, houden wij er ook van om op te vallen. 

Niet vergeten...

Waar de standbouwer je bij de ontwikkeling van een maatwerk stand bijstaat met de organisatie van de gehele beursdeelname, krijg je bij herhaalde deelname met een modulaire stand zelf wat meer werk voor je kiezen. Vergeet niet:

  • de beursdoelen in kaart te brengen
  • de begroting (personeel, facilitair, marketing) op te maken
  • een beursactie te bedenken
  • beursgericht reclamemateriaal te ontwerpen
  • en heel belangrijk: vergeet niet te evalueren!

Kom je er niet uit? Of heb je geen tijd of zin om bovenstaande te organiseren? Ook dan staat team Pincdesign voor je klaar!

Waarom werken met Pincdesign?

Het antwoord is heel simpel: met een systeemstand Pincdesign maak je indruk. We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef. In systeemstandbouw, in interieurontwerp en in projectinrichting. Onze eigenaar Hilda Bosma is al 15 jaar werkzaam in de wereld van interieur en expo en ook onze medewerkers hebben ruim ervaring. Best bijzonder voor zo’n jong team! We zijn een flexibele partij die weet hoe je jouw stempel kunt drukken op de markt. Dat doen we namelijk zelf ook. Met Pincdesign maak je indruk.

Zowel de RAI als de Jaarbeurs kennen we inmiddels op ons duimpje. En ook internationaal timmeren we aardig aan de weg. We realiseren modulaire standbouw voor Nederlandse partijen die deelnemen aan beurzen in het buitenland, maar ook voor buitenlandse partijen die kennis hebben gemaakt met onze creativiteit. Ook over de grens zijn wij jouw partij voor systeemstandbouw. Met dezelfde creativiteit, service en ondersteuning.

Heb je vragen over een systeemstandbouw? Zin om kennis te maken?
Bel of mail! 06 1605 4837info@pincdesign.nl