Home

interieur


Een glijbaan op kantoor

Sommige interieurontwerpen zijn zo gaaf dat je nooit meer naar huis wilt.
Zo heeft Redbull in London een glijbaan waarmee je van verdieping x naar verdieping y kunt
glijden en heeft de balie van Google Nederland in Amsterdam de vorm van een bakfiets en hangt het plafond er vol met stroopwafels.

Twee kantooromgevingen die anders -en vooral heel gaaf- zijn. Met inspirerende interieurontwerpen die medewerkers en bezoekers positief stemmen. En met een glimlach op het gezicht werkt het toch nét wat lekkerder.

Nu hoef je met jouw interieurontwerp heus niet zo ver te gaan als Redbull en Google. Onze creatieve breinen bedenken voor jou graag een uniek interieurontwerp zonder dat je tot de aankoop van een reusachtige glijbaan moet overgaan.

Het stappenplan

In de eerste fase brengen we jouw wensen voor het interieurontwerp in kaart en maken we een voorlopig ontwerp.

We schetsen een plattegrond en maken met behulp van een moodboard keuzes inzake kleurgebruik, stoffering en vloer- en raambekleding.

Met een 3D-tekening maken we jouw nieuwe interieurontwerp levensecht. In deze fase zetten we de laatste ontwerppuntjes op de i.

Realisatie! Samen met vakbekwame partners maken we van de plannen werkelijkheid.

Interieurontwerp van Pincdesign

In een inspirerende omgeving presteer je beter, woon je lekkerder, slaap je beter en ben je simpelweg gelukkiger. Wij snappen dat! Pincdesign staat onder leiding van eigenaresse Hilda Bosma, onze creatieve duizendpoot die overal een oplossing voor heeft.

Of het nu gaat om een interieurontwerp of realisatie van de meest waanzinnige beursstand, bij Pincdesign creëren we ontwerpen waar je mond van open valt. En die van ons soms ook. We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef.

Inspiratie opdoen?