Home

projectinrichting


Projectinrichting voor een werkomgeving waarin je je geweldig voelt

Op zoek naar een prikkel waarmee je de werklust en prestaties bij jou op kantoor positief beïnvloedt? Ga dan voor een projectinrichting waarin jouw medewerkers zich geweldig voelen.

Een eigentijdse, creatieve en competitieve werkomgeving. Waar je het beste uit jezelf kunt halen. Projectinrichter Pincdesign weet hoe!

Werkwijze Pincdesign
 
We starten met een oriënterend gesprek waarin zowel jij als jouw medewerkers hun wensen kenbaar kunnen maken. Elk bedrijf verdient haar eigen inspirerende omgeving en je begrijpt
dat de projectinrichting van een reclamebureau om andere elementen vraagt dan die van een accountantskantoor.

Na het gesprek maken wij het eerste ontwerp. We zorgen voor een logische indeling, adviseren in de keuzes voor meubilair, vloerafwerking, raambekleding en verlichting. En daarna begint het leukste deel: de realisatie van de nieuwe projectinrichting!

We’ve got the looks

Kleurgebruik, muurbekleding, vloerafwerking en gebruik van visuals bepalen de looks van jouw kantooromgeving en zijn dus van groot belang voor de projectinrichting. PincDesign creëert een sfeer die past bij jouw organisatie en datgene dat je uit wilt stralen. En we houden graag rekening met de toekomst.

Want die waanzinnige visual op de muur wil je misschien volgend jaar laten vervangen door jouw logo in groot formaat of misschien gaat de muur straks dienst doen als moodboard of flipover 2.0. Kies ook voor projectinrichting waarbij functionaliteit, kwaliteit en ergonomie samengaan met een tijdloos, flexibel en onderscheidend design. Je bent verzekerd van meubels op maat en verrassende resultaten. Pincdesign realiseert ook projectinrichting op de particuliere markt!

Over Pincdesign

Pincdesign staat onder leiding van eigenaresse Hilda Bosma, onze creatieve duizendpoot die overal een oplossing voor heeft. Of het nu gaat om projectinrichting of het ontwerp van de meest waanzinnige beursstand, bij Pincdesign realiseren we ontwerpen waar je mond van open valt. En die van ons soms ook. We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef.