Home

kantoorinrichting


Kantoorinrichting waar je mond van open valt

Omdat jouw kantoor er waanzinnig uitziet. Omdat de inrichting super praktisch is. Omdat het meubilair ergonomisch is. Omdat het kleurgebruik helemaal klopt. Omdat iedereen optimaal presteert. En Pincdesign doet het gewoon. Omdat ontwerpen ons in het bloed zit. En omdat we gek zijn op gelukkige relaties. Kantoorinrichting to the max.

Kantoorinrichting, onze werkwijze

Eerst gaan we praten. We bespreken onder meer:
·       met hoeveel collega’s jullie zijn
·       of er behoefte is aan flexwerkplekken in de kantoorinrichting
·       of de kantine een multifunctionele ruimte is waarin je bijvoorbeeld ook vergaderingen
        en feestjes plant
·       of de behoefte uitgaat naar één grote ruimte of dat je liever ook een aantal kleine kantoren
        tot je beschikking hebt

En we bekijken de ruimtes nauwkeurig. Hoe is het met de akoestiek gesteld? En met de lichtinval? Na het oriënterende gesprek gaan we aan de slag aan de tekentafel. We nemen al jouw wensen (en die van jouw medewerkers) mee in het ontwerp voor de kantoorinrichting.

We houden natuurlijk rekening met jouw huisstijl, genoemde lichtinval en akoestiek, stroompunten, ergonomische aspecten en de geldende Arbonormen. Na een ja op ons ontwerp voor de kantoorinrichting storten we ons volledig op het resultaat, want dat is waar het uiteindelijk om draait. We sturen het gehele proces aan, van schilderwerk tot schoonmaak.
Voor een turnkey kantoorinrichting zit je goed bij Pincdesign!

Over Pincdesign

Pincdesign staat onder leiding van eigenaresse Hilda Bosma, onze creatieve duizendpoot die overal een oplossing voor heeft. Of het nu gaat om kantoorinrichting of het ontwerp van de meest waanzinnige beursstand, bij Pincdesign realiseren we ontwerpen waar je mond van open valt. En die van ons soms ook.

We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef. Natuurlijk zijn we op de hoogte van de nieuwste snufjes op het gebied van kantoorinrichting. Wil je fietsen achter jouw verstelbare bureau? Regelen we! En ja, desgewenst schaffen we ook jouw kantoorartikelen aan. We roepen niet zomaar dat we kantoorinrichting to the max realiseren!