Home

werkwijze


Werkwijze

Pincdesign is groot genoeg voor stevige en omvangrijke opdrachten en klein genoeg om nog gewoon bereikbaar te zijn. We zijn een creatief bureau voor ondernemers met lef.

Ons team staat onder leiding van Hilda Bosma, een creatieve duizendpoot die overal een oplossing voor heeft. Of het nu gaat om een interieurontwerp of realisatie van de meest waanzinnige beursstand.

Bij Pincdesign creëren we ontwerpen waar je mond van open valt.
En die van ons soms ook.

 

Van eerste gesprek naar indrukwekkend eindresultaat

 

 • Oriënterend gesprek
  Tijdens het eerste gesprek vragen we je het hemd van het lijf. We dompelen ons compleet onder in de bedrijfsfilosofie. Want alleen wanneer we alle ins én outs kennen en de doelen in kaart hebben kunnen wij aan de slag met een eerste ontwerp.
 • Presentatie eerste ontwerp
  Binnen 2 weken presenteren we het eerste ontwerp van jouw stand of interieur. We lopen het ontwerp samen door en bekijken de verbetermogelijkheden.
 • Ontwikkeling definitief ontwerp
  In deze fase zetten we de puntjes op de i. Het definitieve ontwerp is de basis voor onze stand- of interieurbouwer. En dan? Tijd voor actie!
 • Realisatie
  Handen uit de mouwen! Dat doen we zowel in de werkplaats als in onze studio. Want in een waanzinnige ontwerp horen minstens zulke waanzinnige visuals.

Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie? Bel of mail gerust!

06 1605 4837 – info@pincdesign.nl.