De Nationale Carrièrebeurs

Bekijk de website van de beurs: www.carrierebeurs.nl

De Nationale Carrièrebeurs is voor studenten, starters en jonge professionals de plek bij uitstek om zich te oriënteren op hun carrière. De beurs is erop gericht de doelgroep zo efficiënt mogelijk kennis te laten maken met de aanwezige werkgevers, recruiters en onderwijsinstituten.  

  • De Nationale Carrièrebeurs is een jaarlijks terugkerende beurs en vindt plaats in de RAI Amsterdam.
  • De beurs is ingedeeld op basis van De Nationale Branchecongressen (waaronder De IT Carrièrebeurs en De Techniek Carrièrebeurs)
  • Speciaal voor afstuderende studenten en afgestudeerden van economische, econometrische, bedrijfskundige, juridische, technische en informatica (universitaire) faculteiten, WO overig, HBO economie, HBO techniek, HBO juridisch, HBO overig en MBO techniek opleidingen.
  • De editie van maart 2017 trok maar liefst 9.000 bezoekers.  

Jouw stand op De Nationale Carrièrebeurs 2018
De Nationale Carrièrebeurs vindt in 2018 plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in de RAI Amsterdam. Natuurlijk maak je met jouw vacatureaanbod het echte verschil! Maar wil je je ook met jouw stand onderscheiden van de andere exposanten? Bel dan meteen even met PincDesign!

Werken met PincDesign

PincDesign bouwt al ruim vijftien jaar de meest waanzinnige stands voor diverse beurzen. Met onze hulp krijg jij een beursstand waar geen enkele Nationale Carrièrebeurs-bezoeker omheen kan. Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie over jouw waanzinnige stand op De Nationale Carrièrebeurs? Bel of mail gerust!  

Extraatje op de beurs: match & meet
Na aanmelding voor De Nationale Carrièrebeurs krijgen zowel bezoekers als exposanten toegang tot het Match&Meet-programma. Dit programma linkt profielen van bezoekers en exposanten en stuurt de bezoeker een persoonlijke uitnodiging voor een ontmoeting op de beursvloer.  

Nadat je je hebt aangemeld voor De Nationale Carrièrebeurs ontvang je toegang tot jouw account waarin je een of meerdere profielen kunt aanmaken. De tool zoekt in haar database naar kandidaten die perfect passen bij jouw bedrijf. De matches die hieruit rollen zijn direct inzichtelijk: bekijk het profiel van de kandidaat, het CV en zijn of haar social media-kanalen. Direct contact opnemen? Het kan allemaal. En waar kan de ontmoeting beter plaatsvinden dan in jouw waanzinnige stand op De Nationale Carrièrebeurs?

Wil je een stand op deze beurs?