De Nationale Gezondheidsbeurs

Bekijk de website van de beurs: www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Met meer dan 45.000 bezoekers en zo’n 325 exposanten is de Nationale Gezondheidsbeurs de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezond leven. Volgens de organisatie van de Nationale Gezondheidsbeurs is een bezoek aan de beurs het gezondste dagje uit. En dat zou best eens kunnen kloppen! De honderden exposanten zorgen voor samen voor ongekend veel inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Wat kunnen exposanten van 1 t/m 4 februari 2018 verwachten?
De editie van de Nationale Gezondheidsbeurs van 2018 is gebaseerd op vijf thema’s:

  • Health
  • Food
  • Body
  • Mind
  • Beauty

Men is gegarandeerd van een verrassend en veelzijdig aanbod. Zeker wanneer jij erbij bent! Bezoekers van de Nationale Gezondheidsbeurs kunnen ook deze 11de editie rekenen op inspirerende sprekers en ontmoetingen met personalities, influencers en coaches. Daarnaast verzorgen exposanten workshops in de sfeervolle paviljoens en zijn er diverse proeverijen.

Jouw stand op de Nationale Gezondheidsbeurs

Ga je deelnemen aan de Nationale Gezondheidsbeurs en wil je met jouw beursstand een onuitwisbare indruk achterlaten? Dan zit je hier goed. Bij PincDesign weten we hoe we bezoekers moeten prikkelen. Sterker nog, wij weten een beursstand zo in te richten dat elke voorbijganger naar binnen wil. Desgewenst zorgen we voor een flexibel in te richten stand zodat je deze ook op een andere beurs (of in jouw eigen showroom of ontvangstruimte) kunt gebruiken. Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio!

Je kunt ook op ons rekenen als je al het voorwerk uit handen wilt. Wij zorgen desgewenst voor het hele pakket. Dat betekent dat we tevens graag de inrichting, de facilitaire zaken en de promotie op ons nemen. We doen alles voor jouw succesvolle beursdeelname!

Waar is de Nationale Gezondheidsbeurs?
De Nationale Gezondheidsbeurs vindt jaarlijks plaats in Hal 1 in de Jaarbeurs in Utrecht. De 15.000 m2 tellende beursvloer biedt alle ruimte voor productpresentaties, workshops en presentaties. Wilt u meer informatie over deze beurs? Bekijk deze pagina van de organisator.

PincDesign in het kort
We bouwen al ruim vijftien jaar de meest waanzinnige stands voor diverse beurzen. Onze eigenaar Hilda Bosma is een wandelende inspiratiebron en dat zie je terug in elk ontwerp. We kennen alle Nederlandse en diverse buitenlandse beursvloeren en de daar georganiseerde beurzen van binnen en van buiten, een absolute plus voor onze relaties.

Wil je een stand op deze beurs?