Fiets en Wandelbeurs

Bekijk de website van de beurs: www.fietsenwandelbeurs.nl

De Fiets en Wandelbeurs is sinds de oprichting in 2005 Europa’s grootste beurs voor fietsers en wandelaars. De beurs is verdeeld over twee locaties:

  1. Fiets en Wandelbeurs Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht
  2. Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen in Flanders Expo in Gent

Samen kunnen de twee beurslocaties rekenen op zo’n 40.000 bezoekers per jaar. Bezoekers die alles willen weten over het aanbod in fiets- en wandelreizen, routes, accommodaties en de bijbehorende uitrusting. Het publiek van de Fiets en Wandelbeurs bestaat voornamelijk uit veertig plussers en weet wat zij wil: overzichtelijk gepresenteerde informatie op maat in een ontspannen vrijetijdssfeer.

De cijfers:

  • 500 exposanten
  • 22000 m² beursoppervlak   
  • 120 lezingen en workshops
  • bezoekers geven de beurs gemiddeld een 7,7

Jouw stand op de Fiets en Wandelbeurs 2018

Sta jij op een van de twee Fiets en Wandelbeurzen of misschien zelfs op allebei? Trakteer jij het publiek op de nieuwste producten of diensten? Met een stand van PincDesign doe je goede zaken! Wij zorgen voor een plek op de beursvloer waar geen bezoeker omheen kan. Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden voor jouw stand op de Fiets en Wandelbeurs? Bel of mail gerust!  

Hoe val je op?
Laat dat maar aan PincDesign over. Sfeer en beleving zijn heel belangrijk op een beurs als de Fiets en Wandelbeurs. Veel stands staan vol collecties wandelschoenen en fietsen. Opvallen doe je hier wellicht door een stand te plaatsen die straalt door eenvoud. Of door te kiezen voor een stand in één opvallende kleur, passend bij jouw huisstijl. Misschien moeten we de hoogte in of moet je producten tonen die vooral vragen oproepen.

Na een stevig overleg komen wij met een eerste voorstel voor jouw stand op de Fiets en Wandelbeurs. Zin om je te laten verrassen? We staan voor je klaar!

Wil je een stand op deze beurs?