Huishoudbeurs

Bekijk de website van de beurs: www.huishoudbeurs.nl

De Huishoudbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement dat al vanaf 1955 jaarlijks in de RAI Amsterdam wordt gehouden. Van oudsher is de Huishoudbeurs voornamelijk gericht op de vrouw. In de beginjaren lag de focus op de huisvrouw, zij werd op de beurs geïnformeerd over producten die het huishoudelijk comfort aanzienlijk konden verhogen. Tegenwoordig is een bezoek aan de Huishoudbeurs vooral een gezellig dagje uit met vriendinnen. Enkele feiten:  

  • de beurs is jaarlijks zeker van ruim 235.000 bezoekers
  • tien procent van de bezoekers is man
  • ruim een derde van de bezoekers is onder de 29 jaar
  • bezoekers besteden gemiddeld € 100,- per bezoek

Huishoudbeurs 2018 – jouw stand
Ben jij een van de exposanten op de Huishoudbeurs van 17 tot 25 februari 2018? Zoek je een manier om de ruim tweehonderdduizend bezoekers te informeren over beauty, mode, interieur, health of lifestyle? Een manier die blijft hangen en waar ook thuis nog over nagepraat wordt? Dan wordt het hoog tijd om eens met elkaar te praten. PincDesign is een jong bureau dat garant staat voor de gaafste, maar vooral meest opvallende beursstands die je ooit hebt gezien. Wij zorgen ervoor dat niemand om je heen kan op de Huishoudbeurs van 2018. Nieuwsgierig geworden? Check ons portfolio! Of bel meteen even.

Het gezelligste dagje uit

Het gezelligste dagje uit
Niet alleen voor de beursbezoeker, maar ook voor jou. Soms trekken we daar allerhande toeters en bellen voor uit de kast, soms werkt eenvoud het beste. In ieder geval gaan wij altijd verder waar anderen stoppen en zo zorgen we voor een stand waarbij aan alle details is gedacht. Voor minder doen we het niet.  

Zaken doen met PincDesign
Doe je zaken met PincDesign, dan ben je zeker van:

  • de meest waanzinnige stand op de Huishoudbeurs
  • fullservice, we nemen je alles uit handen (denk aan brochuremateriaal en facilitaire zaken)
  • één aanspreekpunt
  • een flexibele en betaalbare standbouwer  

Maak indruk op de Huishoudbeurs, bel PincDesign!

Wil je een stand op deze beurs?