Integrated Systems Europe

Bekijk de website van de beurs: www.iseurope.org

IS Europe (Integrated Systems Europe) is het grootste AV-systeemintegratieprogramma van de wereld. Organisator Integrated Systems Events organiseert diverse business-to-business tentoonstellingen en conferenties voor de professionele AV-markt. Het vlaggenschipevent is zonder twijfel IS Europe, dat plaatsvindt in de Amsterdamse RAI. IS Europe zag het licht in 2004 en is sindsdien een jaarlijks terugkerende beurs met meer dan 70.000 bezoekers in vier dagen tijd. IS Europe verbindt markten en mensen.

ISE 2018

Op IS Europe 2018 worden van 6 tot 9 februari de nieuwste geavanceerde technologieën gepresenteerd, samen met producten en oplossingen voor zowel channel- als eindgebruikers. Voeg daar een uitgebreid educatieprogramma, diverse keynote speakers en conferenties aan toe en je weet: IS Europe is de plek om kennis te maken met de nieuwste snufjes én om te netwerken. Neem jij deel aan de IS Europe? Dan zit je goed bij PincDesign. Wij zorgen voor een stand waarmee je opvalt. Zelfs als je in de buurt van grote spelers staat. Of misschien wel juist dan!

Jouw stand op IS Europe

Ben jij een van de 1.200 exposanten op de IS Europe en ben je op zoek naar een standbouwer die ervoor zorgt dat niemand jouw stand ongemerkt voorbij loopt? Die heb je nu gevonden. Wat Pincdesign bijzonder maakt?

  • Gegarandeerd een onuitwisbare indruk
  • Full-service: standbouw van a tot z
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Flexibel en betaalbaar
  • Hands-on: we houden van aanpakken  

En we halen voor elke relatie het onderste uit de kan. Want als jij opvalt op de beurs, dan doen wij dat ook! Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie? Bel of mail gerust!  

PincDesign in het kort

We zijn een creatief team voor ondernemers met lef en bouwen al ruim vijftien jaar de meest waanzinnige stands voor diverse beurzen in binnen- en buitenland, waaronder de IS Europe in Amsterdam. Onze eigenaar Hilda Bosma zit bomvol inspiratie en dat zie je terug in elk standontwerp. We kennen alle Nederlandse en diverse buitenlandse beursvloeren en de daar georganiseerde beurzen van binnen en van buiten, een absolute plus voor onze relaties. Met PincDesign maak je indruk!

Wil je een stand op deze beurs?