Negenmaandenbeurs

Bekijk de website van de beurs: www.negenmaandenbeurs.nl

De Negenmaandenbeurs is al sinds 1985 dé beurs voor zwangere vrouwen en dames die net een kindje hebben gekregen. De Negenmaandenbeurs is een onderdeel van de Huishoudbeurs en begint vier dagen na de aanvang van laatstgenoemde. Het is voor iedereen die een kindje verwacht of net heeft gekregen de ideale plek om inspiratie op te doen. De feiten op een rij:

  • 57.000 bezoekers per jaar
  • ruim 200 exposanten
  • bezoekduur ruim vier uur
  • 63% van de bezoekers is zwanger
  • gemiddeld aankoopbedrag € 139,-

Jouw stand op de Negenmaandenbeurs van 2018
Van 21 tot en met 25 februari 2018 kunnen alle (aanstaande) ouders genieten van masterclasses, workshops, modeshows en de aanbiedingen van exposanten. Ben jij een van de exposanten die zowel informatie als inspiratie op het gebied van verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van kinderkamers, (leerzaam) speelgoed, veiligheid of vervoer biedt? Laten we dan eens verder praten. PincDesign bouwt al ruim vijftien jaar de meest waanzinnige stands voor diverse beurzen. Met onze hulp krijg jij een beursstand waar geen enkele Negenmaandenbeurs-bezoeker omheen kan.

Doelstellingen behalen met PincDesign

Wat verwacht je van jouw deelname aan de Negenmaandenbeurs? Wil je jouw naamsbekendheid vergroten of ligt de nadruk op directe verkoop? Zaken die van invloed zijn op de ontwikkeling van de ideale beursstand. Een stand waarin je demonstraties geeft ziet er anders uit dan een mobiel verkoopkanaal. De mogelijkheden in decorbouw zijn ongekend. We gaan de hoogte in, kiezen voor opvallende visuals of zorgen juist voor een heel ingetogen design zodat jouw stand opvalt op de Negenmaandenbeurs. Een beursstand bestaat uit meer dan een aantal wanden en een leuke visual. Ook displays, een (mobiele) balie of tafel, brochurehouders en overig meubilair zijn van belang. PincDesign regelt het!

Waarom werken met PincDesign? 
Pincdesign weet hoe je jouw stempel kunt drukken op de markt waarin je wilt scoren. Doe je zaken met ons, dan kan je rekenen op:

  • onze fullservice aanpak
  • één vast aanspreekpunt
  • een flexibele en betaalbare standbouwer  

Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie over jouw waanzinnige stand op de Negenmaandenbeurs? Bel of mail gerust!

 

Wil je een stand op deze beurs?