Voorjaarsbeurs

Bekijk de website van de beurs: www.trademart.nl

De Voorjaarsbeurs van Trade Mart biedt haar bezoekers jaarlijks een flinke dosis inspiratie en alle informatie over de trends voor de komende seizoenen. Organisator Trade Mart is een inkoopplatform voor retail. Trade Mart verbindt marktpartijen, deelt kennis en stimuleert slim ondernemen. Op de Voorjaarsbeurs ontmoeten zowel exposanten als bezoekers diverse branchegenoten, de plek dus om te netwerken en flink wat inspiratie op te doen!

Op de Voorjaarsbeurs worden vijf segmenten gehanteerd:

  • Jewels & Watches
  • Fashion World
  • Kitchen & Dining
  • Home & Living
  • Kids Universe

In deze categorieën vinden bezoekers meer dan 2.000 merken van ruim 300 leveranciers. Ben jij een van deze leveranciers op de Voorjaarsbeurs? Lees dan vooral verder!

De Voorjaarsbeurs in 2018

Op 5, 6, en 7 maart 2018 vindt de 37ste editie van de Voorjaarsbeurs plaats. Ben jij een van de exposanten en wil jij jouw nieuwe producten onder de aandacht brengen bij de bezoekende retailprofessionals? En dan bedoelen we écht onder de aandacht brengen? Daar helpen wij je graag bij. Het team van PincDesign is jong en gedreven. Onze directeur Hilda Bosma loopt over van inspiratie en haalt voor elke klant het onderste uit de kan. Samen met de andere ontwerpers en standbouwers (die in onze eigen werkplaats de mooiste stands produceren) realiseert Hilda stands die indruk maken. Zonder uitzondering. Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden voor jouw stand op de Voorjaarsbeurs? Bel of mail gerust!  

Een onvergetelijke ervaring
Dat is wat we de bezoekers van jouw stand bieden. En dat is waar jij op mag rekenen wanneer je in zee gaat met PincDesign. We zijn graag in het hele proces betrokken. Van het kiezen van de locatie op de Voorjaarsbeurs tot de bouw van de stand en alles daaromheen. Want ook details zijn ongelooflijk belangrijk. Het lekkerste kopje koffie, de mooiste entree, de gaafste ambiance. We gaan ervoor!

Wil je een stand op deze beurs?