VSK vakbeurs installatiebranche

Bekijk de website van de beurs: www.vsk.nl

De VSK (verwarming, sanitair, klimaat en koude techniek) is de grootste Nederlandse -en nog steeds flink groeiende- vakbeurs voor de installatiebranche. De VSK richt zich op iedereen die zich bezig houdt met het ontwerp, installatie, advies en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties in de gebouwde omgeving en in de industrie. De focus ligt op warmte, gas, koeling, lucht en automatisering van de omgeving.  

De VSK in 2018

Van 6 tot 9 februari 2018 krijgen innoverende professionals in de installatiebranche een podium op de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. De VSK richt zich deze editie nadrukkelijk op drie groepen:

  • Woning
  • Utiliteit
  • Industrie

Sta jij er ook? Laten we eens kennis maken! Pincdesign is groot genoeg voor stevige en omvangrijke opdrachten en klein genoeg om nog gewoon bereikbaar te zijn.

Val op!

De installatiebranche wordt steeds slimmer. Alle ontwikkelingen op het gebied van technologie, we doelen onder meer op de toenemende rol en integratie van ICT-toepassingen, zijn van grote invloed op de werkzaamheden van de installateur. Dat dit niet altijd makkelijk is, dat snappen we. Dat het kansen biedt, dat snappen we ook! Wij weten precies hoe we professionals in de installatiebranche kunnen laten opvallen op een beurs als VSK.    

De werkwijze van PincDesign

PincDesign heeft in de afgelopen jaren zowel grote als kleine spelers voorzien van opvallende, one-of-a-kind beursstands. We werken voor partijen in diverse branches. Onze werkwijze is echter altijd hetzelfde:

  • Kennismaking – wat we doen tijdens dit eerste gesprek? We stellen vragen, heel veel vragen. We willen precies weten waar je met jouw bedrijf naartoe wilt, waarom je deelneemt aan de VSK, wat de doelstellingen zijn en nog zoveel meer.
  • Het eerste ontwerp – na een paar weken presenteren we je het eerste ontwerp voor jouw VSK-stand.
  • Definitief ontwerp – op basis van jouw feedback passen we het eerste ontwerp aan naar het finale ontwerp waarmee we in onze werkplaats aan de slag gaan.
  • Realisatie – we bouwen met ons eigen team vakkundig aan jouw opvallende stand voor de VSK. En dat doen we ook in onze studio, want een mooie stand bevat ook goed promotiemateriaal.

Zien wat we allemaal kunnen? Check ons portfolio! Zin om kennis te maken of behoefte aan meer informatie? Bel of mail gerust!

Wil je een stand op deze beurs?